Handtekening met logo in Windows Live Mail


Een handtekening onder een e-mail met het logo van uw bedrijf erin? Hieronder hebben wij een handleiding geschreven voor het invoegen van een handtekening met logo in Windows Live Mail. De gebruikte html-opmaak kan ook gebruikt worden in andere email programma’s.

Een handtekening toevoegen in Windows Live Mail

Ga naar het menu icoon en ga met je muis over het vlak opties, waarna er een subnavigatie menu komt te staan waar u op Mail… moet klikken voor de instellingen van uw mail.

handtekening instellen in mail

Selecteer daarna het tabblad handtekeningen

handtekening

Hier kunt u een nieuwe handtekening toevoegen en kun je kiezen voor alleen tekst, of een bestand waar uw handtekening instaat.

Bij standaard tekst zou je alleen tekst zonder opmaak kunnen invoeren, bij een bestand zou je ook vormgeving kunnen toevoegen doormiddel van HTML en CSS opmaak.

Handtekening met HTML

email handtekening in HTML

De tekst van uw handtekening moet u opslaan in een txt bestandje met daarin de HTML. Hieronder hebben wij een voorbeeld code gemaakt als voorbeeld.

met vriendelijke groet,<br><br>

Tim van Iersel<br>
Maken Media<br>
06 53 67 52 40<br>
<a href="http://www.makenmedia.nl">www.makenmedia.nl</a>
<br><br>
<a href="http://www.makenmedia.nl">
<img src="http://www.makenmedia.nl/images/makenmediawebdesign.png" style="border:none;" /></a>

Het logo of de afbeelding online hebben staan

De afbeelding moet echter wel online staan. Deze afbeelding kunt u van uw website hosting laten laden of van een afbeeldingen hosting website op het internet. Een gratis image upload website is Imageshack. Daar kunt u gratis uw afbeelding hosten voor te gebruiken in bijvoorbeeld uw email handtekening.

Voor de url van de afbeelding van het logo of afbeelding kunt u met de rechtermuisknop op uw logo klikken en op afbeelding weergeven klikken.

Als u het txt bestand heeft opgeslagen op uw computer kunt u in het handtekening scherm van uw mail programma linken naar het txt bestand. Bevestig daarna uw handtekening en u kunt gebruik maken van uw eigen email handtekening met logo.

Hier is ons eindresultaat:

Email met logo in handtekening

E-mail adres toevoegen

Ook een email adres toevoegen? Voeg de volgende regel toe aan uw handtekening! Wanneer de ontvanger op het mail adres klikt opent er automatisch een email scherm met het mail adres ingevuld bij ontvanger.

<a href="mailto:info@makenmedia.nl">info@makenmedia.nl</a>

Telefoon nummer toevoegen

Steeds meer mensen lezen mailtjes op een mobieltje, wanneer je de volgende code in je mail zet hoeft de ontvanger enkel op het nummer te klikken om naar u te bellen!

<a href="tel:0653675240">06 53 67 52 40</a>

Was deze handleiding hulpvol? Klik dan hieronder op +1 of Like ons!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Handtekening met logo in Windows Live Mail, 5.0 out of 5 based on 8 ratings
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/makenmedia.nl/www/wp-content/themes/makenmedia/comments.php on line 29